Thursday, 16 January 2014

Cantik Dan Sihat Bersama Shaklee

PERNAHKAH ANDA MENGALAMI SIMPTOM-SIMPTOM SEPERTI INI:


kulit, halus, cerah, berseri, vitamin c, shaklee, cantik, jantung, imun, kolagen, antioksidan, bio flavonoid, selesema

Itu tandanya anda kekurangan VITAMIN C dalam badan. 

APAKAH KANDUNGAN VITAMIN C SHAKLEE?

kulit, halus, cerah, berseri, vitamin c, shaklee, cantik, jantung, imun, kolagen, antioksidan, bio flavonoid, selesema
BIOFLAVONOID COMPLEX adalah kandungan hebat yang ada dalam Vitamin C dari Shaklee ni.. Ianya merupakan antioksidan yang superb! yang hanya boleh diperolehi daripada buah-buahan asli sahaja. 

Selain dari berupaya untuk meningkatkan kesihatan badan secara optimum, ia juga menyokong pertumbuhan sel yang sangat baik << fungsi ni lah yang buatkan retis-retis kat Malaysia n luar negara tu nak cocok2 muka dengan vitamin C tuh.. Tapi, tak baek cocok-cocok hokay! Bukan sahaja sakit, malah struktur muka pon nampak beza sangat.. Yang kita nak cantik tu kulit, bukan nak ubah muka.. So, makan sahaja Vitamin C suda! Yang pasti, Vitamin C dari Shaklee - semulajadi, halal dan diyakini.. Heh!

APA LAGI YANG VITAMIN C BOLEH BAGI?

  1. Membentuk kolagen
  2. Memperbaiki simptom pendarahan - gusi, hidung, serebral dan skurvi
  3. Meningkatkan sistem imun - so, anda2 yang senang nak demam, selesema dan batuk2 tu, silalah ambil ni..
  4. MEMERANGI KANSER! Bioflavonoid merupakan antioksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-Cells untuk melawan sel kanser..
  5. Mencantikkan kulit - ni yang perempuan suka: kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pigmentasi punca kepada jeragat!
  6. Memperbaiki insomnia - orang yang susah tidur, u shud try dis!
  7. Mengekalkan kolestrol sihat - menurunkan paras kolestrol dan juga tekanan darah ke paras yang normal..

KENAPA VITAMIN C DARI SHAKLEE, BUKAN DARI BRAND LAIN?

Firstly, kita tengok pada harga.. Semua harga barang naik, minyak naik, gula naik, kangkung also naek? Hahaha~ tapi, yang pasti harga Vitamin C dari Shaklee yang terendah berbanding brand-brand lain yang ada di pasaran.. Lihat perbandingan harga dalam gambar di bawah.. 
kulit, halus, cerah, berseri, vitamin c, shaklee, cantik, jantung, imun, kolagen, antioksidan, bio flavonoid, selesema
Selain daripada itu, Vitamin C Shaklee ni di reka khusus untuk melepaskan 100mg vitamin C setiap jam.. Satu tablet vitamin C bersamaan 500mg, jadi 5 jam diperlukan untuk melepaskan Vitamin C secara berperingkat-peringkat.. Walaubagaimanapun, kandungan Vitamin C dalam darah akan kekal selama 12 jam.. Selepas digunakan, Vitamin C akan disingkirkan dari tubuh melalui air kencing..

And again, sebab Vitamin C dari Shaklee ni adalah vitamin semulajadi, halal dan diyakini.. Dah ramai yang cuba.. Anda juga harus cuba!! 

Tak percaya? Meh baca testimonial pengguna-pengguna Vitamin C dari Shaklee ni..

kulit, halus, cerah, berseri, vitamin c, shaklee, cantik, jantung, imun, kolagen, antioksidan, bio flavonoid, selesema

kulit, halus, cerah, berseri, vitamin c, shaklee, cantik, jantung, imun, kolagen, antioksidan, bio flavonoid, selesema

kulit, halus, cerah, berseri, vitamin c, shaklee, cantik, jantung, imun, kolagen, antioksidan, bio flavonoid, selesema

kulit, halus, cerah, berseri, vitamin c, shaklee, cantik, jantung, imun, kolagen, antioksidan, bio flavonoid, selesema

Memang mereka ni bukan hanya guna Vitamin C dalam diet seharian mereka.. Penambahan Vitamin-vitamin lain juga sangat membantu mempercepatkan proses untuk mendapatkan kulit yang lebih halus mulus dan cerah berseri.. 

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk Shaklee @ nak bincang tentang masalah anda dan dapatkan cadangan supplemen yang bersesuaian serta nak buat TEMPAHAN, boleh hubungi saya (whatsapp/sms) di01115538389
Konsultasi adalah secara PERCUMA!

JANGAN LUPA LIKE PAGE FB SAYA: ANGGUN JELITA SEMULAJADI