Friday, 21 February 2014

Ketahui Rahsia Orang Rangka Besar Boleh Jadi Kurus?

SIAPA KATA ORANG BERTUBUH/BERANGKA BESAR TAK BOLEH KURUS...?!

Ni buktinyanya.. 

Kurus, rangka besar, nak jadi kurus, tips kurus, tips kurus dengan sihat, turunkan berat badan, set kurus shaklee, kurus semulajadi, rahsia kurus,

Bak kata pemilik testimonial ni, berat badan tak turun banyak, tapi saiz a.k.a total inches yang hilang tu memang jelas kelihatan.. Beza kan sebelum dan selepas beliau consume vitamin-vitamin hebat tu..

Please take note yer sahabat-sahabat sekalian, nak kurus kena ada disiplin, kesabaran dan usaha yang berterusan.. Jangan mudah putus asa, itu yang paling penting.. Dan jangan mudah tertipu dengan mesin penimbang.. 

Bak kata gambar di bawah ni.. 
Kurus, rangka besar, nak jadi kurus, tips kurus, tips kurus dengan sihat, turunkan berat badan, set kurus shaklee, kurus semulajadi, rahsia kurus,

Kena ingat selalu, bila kita diet, yang penting lemak tu dah disingkirkan.. Kalau kita diet dengan mengambil protein, otot akan dihasilkan.. Otot ni lebih berat dari lemak tapi saiznya lebih kecil.. So, kadang-kadang nilai kat penimbang memang tak kurang, sesetengah orang siap bertambah lagi nilainya.. Tapi, yang penting nilai kat pita pengukur tu dah kurang.. Jelas? 

Saudari ni cuma mengambil Herb-Lax yang memang sangat bagus untuk proses pembuangan segala sisa toksin dalam badan secara semulajadi.. Dan beliau juga ambil Lecithin sebagai pemangkin untuk proses pemecahan lemak-lemak dalam badan.. Lecithin ni juga berfungsi untuk menukarkan lemak-lemak yang kita makan kepada bentuk cecair, supaya dia tidak melekat pada dinding-dinding badan kita dan membentu spare tyre kat perut, pinggul dan peha serta kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya.. 

***
Herb-Lax - RM53 
Lecithin - RM52

Nak harga menarik lagi? Boleh hubungi saya.. ;) 

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk Shaklee @ nak bincang tentang masalah anda dan dapatkan cadangan supplemen yang bersesuaian serta nak buat TEMPAHAN, boleh hubungi saya (whatsapp/sms) di 01115538389
Konsultasi adalah secara PERCUMA SEUMUR HIDUP!

JANGAN LUPA LIKE PAGE FB SAYA: ANGGUN JELITA SEMULAJADI