Friday, 7 February 2014

Nak Naikkan Berat Badan?

Dengan SHAKLEE ni, nak kurus boleh, nak gemuk boleh, semua pon boleh.. Apa yang tak de Shaklee ni? Semuanya ada-ada belaka..

Dalam dunia ciptaan ALLAH ni, bukan semua manusia nak KURUS macam saya.. Ada gak orang yang KURUS KEDING macam papan playwood teringin nak naikkan berat badan ke berat yang ideal.. Nak cutting badan ala-ala model gitu..

DILEMA ORANG KURUS


Vitalea, multivitamin, nak gemuk, Buy 6 Free 1, Vitamin B, Metabolisme, kurang sel darah merah, kurang selera makan, set weight gain, Shaklee, shaklee lovers, mealshakes, keperluan nutrisi, pembekal tenaga, sumber vitamin, tambah berat badan, kurus keding, nak gemuk


Nak makan banyak, takot kena kencing manis, darah tinggi, kolestrol tinggi, sakit jantung dan sebagainya..
Tak makan banyak, kurus keding pulak.. 
Jadi, cam mana nak buat?

Masalah kurus keding ni bukan hanya disebabkan oleh kurang makan.. Kadang-kadang orang tu dah makan banyak, tapi still kurus keding.. Ni ada kaitannya dengan kadar metabolisme tubuh seseorang itu..

So, macam mana nak membantu meningkatkan berat badan mereka yang menghadapi masalah tak cukup berat ni? 

SET WEIGHT GAIN SHAKLEE


Untuk orang-orang seperti ini, SET WEIGHT GAIN dari Shaklee ni memang set yang paling MELATOPZZZ untuk korang cuba.. Ramai yang dah berjaya dengan misi menaikkan berat badan masing-masing ke tahap ideal dengan mengamalkan set ini.. Alhamdulillah, berbaloi pelaburan mereka..

Selain daripada dapat bentuk badan ala-ala model, dapat jugak jaga kesihatan diri sebab semua produk yang ada dalam Set Weight Gain ini adalah vitamin SEMULAJADI yang sangatlah diperlukan oleh tubuh kita semua..

Ada 2 jenis Set Weight Gain ni.. Pemilihan haruslah bergantung kepada BAJET & KEPERLUAN masing-masing yer..

Vitalea, multivitamin, nak gemuk, Buy 6 Free 1, Vitamin B, Metabolisme, kurang sel darah merah, kurang selera makan, set weight gain, Shaklee, shaklee lovers, mealshakes, keperluan nutrisi, pembekal tenaga, sumber vitamin, tambah berat badan, kurus keding, nak gemuk
Picture credit to Nadia Mansor, GreenVitamin
  1. PREMIUM: Vitalea + Vitamin B Kompleks + Mealshakes (Harga: RM2++)
  2. BAJET: Vitalea + Vitamin B Kompleks (Harga: RM1++)
Kenapa dalam kedua-dua set ni ada Vitalea dan Vitamin B Kompleks?

VITALEA
  • Penting untuk membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron @ zat besi yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah manusia..
  • Penting sebagai pembekal tenaga bagi mengelakkan kelesuan, rasa nak pitam dan juga pening

VITAMIN B KOMPLEKS
  • Bertindak sebagai pengawalatur kadar metabolisme tubuh
  • Berfungsi sebagai agen penenang bagi mengurangkan rasa tertekan
  • Ia juga berupaya untuk meningkatkan kesihatan sistem kardiovaskular

So, apa pula fungsi MEALSHAKES?

Mealshakes ni penting untuk mereka yang kurus disebabkan oleh kurang selera makan.. Sebab mealshakes ni selain dari membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh, ia juga berfungsi untuk meningkatkan selera makan korang..

TESTIMONI PENGGUNA SET WEIGHT GAIN


Vitalea, multivitamin, nak gemuk, Buy 6 Free 1, Vitamin B, Metabolisme, kurang sel darah merah, kurang selera makan, set weight gain, Shaklee, shaklee lovers, mealshakes, keperluan nutrisi, pembekal tenaga, sumber vitamin, tambah berat badan, kurus keding, nak gemuk

Vitalea, multivitamin, nak gemuk, Buy 6 Free 1, Vitamin B, Metabolisme, kurang sel darah merah, kurang selera makan, set weight gain, Shaklee, shaklee lovers, mealshakes, keperluan nutrisi, pembekal tenaga, sumber vitamin, tambah berat badan, kurus keding, nak gemuk
Vitalea, multivitamin, nak gemuk, Buy 6 Free 1, Vitamin B, Metabolisme, kurang sel darah merah, kurang selera makan, set weight gain, Shaklee, shaklee lovers, mealshakes, keperluan nutrisi, pembekal tenaga, sumber vitamin, tambah berat badan, kurus keding, nak gemuk


Ok.. Sekarang dah tau kepentingan setiap suplemen dan dah baca testimoni pengguna-pengguna set ini, jadi nak pilih yang mana satu ni?

Macam saya kata tadi, ia bergantung kepada BAJET dan KEPERLUAN anda.. Bajet bagi setiap set sudah saya letakkan di setiap set di atas.. Jika bajet anda di bawah harga SET BAJET tu, boleh hubungi saya supaya kita boleh bincang macam mana nak dapatkan supplemen-supplemen ini pada harga yang mampu milik.. ;)


Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk Shaklee @ nak bincang tentang masalah anda dan dapatkan cadangan supplemen yang bersesuaian serta nak buat TEMPAHAN, boleh hubungi saya (whatsapp/sms) di 01115538389
Konsultasi adalah secara PERCUMA SEUMUR HIDUP!

JANGAN LUPA LIKE PAGE FB SAYA: ANGGUN JELITA SEMULAJADI